Nyhedsbrev
Beskrivelse

Beskrivelse

Apotekets særlige funktioner

Hos os møder du et veluddannet og serviceminded personale, som vil gøre meget for at sikre dig den bedste behandling, både når det gælder lægeordineret medicin og når du handler hos os i øvrigt.

Vi ønsker at udstråle glæde og positivitet, både overfor kunderne og indbyrdes blandt personalet.

Vores mål er, at du får en god og fagligt velfunderet information om brugen af lægemidler. Derfor lægger vi vægt på god rådgivning, høj service og tilstræber altid at have kunden i fokus.

Horsens Svane Apotek er et moderne apotek med et alsidigt team af ansatte; 12 farmakonomer, 5 farmakonom-elever, 4 farmaceuter og 4 ufaglærte, samt apotekeren Lisbeth Roslund Nielsen

Apoteket er beliggende i et sundhedshus, som også huser læger, fysioterapeuter, neurolog, motionscenter, cafe mv. Sundhedshuset ligger lige overfor Bilka og har gode parkeringsforhold. Apoteket har vundet handicapprisen for det rummelige kunderum og mulighed for betjening via butikkens drive-in.

I den daglige dialog med vores kunder lægger vi stor vægt på behovsafdækning og rådgivning, for derved at sikre, at vores kunder ikke alene får den bedst mulige behandling, men ligeledes opnår det fulde udbytte af behandlingen.

Apoteket har direkte-ekspedition, hvilket giver en hurtig og god betjening af kunderne. Desuden er der mulighed for at benytte vores ”Drive-in”. Det er især en fordel for børnefamilier og dårligt gående, men er åben for alle.

Vi udleverer dosisdispenseret medicin og samarbejder med forskellige andre sundhedsfaglige professioner, hvor vi bl.a. fungerer som sidste kontrolinstans i forhold til at opdage evt. fejl ved behandling eller medicin.

Vores vigtigste opgave er at betjene vores kunder i skranken på en hurtig måde uden at det faglige går tabt. Foruden den daglige kontakt med vore kunder i skranken, bringer vi også medicin ud til plejehjem, dagcentre og forskellige praksis, samt til private kunder, som ønsker deres medicin bragt enten til hjemmeadressen eller udleveret via et af vores udleveringsteder.
Vi medicinudleveringssteder i Glud-Nørby Dagli’ Brugsen, i LetKøb på Stensballe Strandvej, i Dagli'Brugsen Lund, i SuperBrugsen Hatting, i SuperBrugsen Gedved, i Kagehuset Egebjerg, i Rema 1000 på Sundtorvet, i Dagli'Brugsen Søvind og ved Elite købmanden på Endelave

Tjek også apotekets hjemmeside for telefonnumre, tilbud, åbningstider og vagtordning. Apoteket har også en gruppe på Facebook.

 

Vi glæder os til at møde dig på dit lokale apotek.

 

Dine oplysninger